1 Laatst bewerkt door BeautyQueen25 (14-04-2011 10:13)

Onderwerp: Vullen en afsmeren

Ik heb net mijn 1e taart gebakken en het verbaasd mij hoe goed die uit de oven komt haha

Nu het volgende... ik wil als vulling banketbakkersroom... en wil hem bekleden dus ga het afsmeren met botercreme...
Het is de bedoeling dat deze taart maandag gegeten wordt.
Kan ik hem dan alvast vullen en afsmeren en dan de vriezer in?

Ik lees namelijk alleen maar over eventjes de vriezer in.
Dus niet 2/3 dagen..

Ik ben nu alles aan het voorbereiden voor de vulling en afsmeren dus hoop dat jullie mij kunnen helpen..

Re: Vullen en afsmeren

Hoi,

Dan zou ik de taart ook nog bekleden als ik jou was, decoreren kun je dan doen als ie weer uit de diepvries komt. Dan heb je geen lijm nodig om te plakken. Als je taart nog licht vochtig is, kun je de decoraties er zo op plakken. Zondagmorgen uit de vriezer halen, laten ontdooien in de koelkast (vanwege de vulling bbroom).
Dan smaakt ie ook lekker vers en is je taart ook goed ontdooid.
Dus wel een paar dagen de vriezer in voor een smakelijke verse taart.

Re: Vullen en afsmeren

Bedankt voor je antwoord..

Ik doe het tijdens de slaaptijden van de kleine.. en die zal binnen een half uurtje wakker worden.

Kan ik het dan ook vanavond bekleden en dan de vriezer in?
Of staat het dan te lang?

Re: Vullen en afsmeren

Hoi,

Nee hoor dat kan wel zolang je taart maar in de koelkast staat.

5

Re: Vullen en afsmeren

wie heeft er een keer de champagnebavaroise gemaakt? Ik wil weten wat jullie er nog als andere vulling bij hebben gedaan.

Groetjes Cindy