1

Onderwerp: Slagroom en chocola op taart

Hallo allemaal,

Ik zit met een probleempje (waarschijnlijk hardstikke simpel) maar ik kom er niet uit! Hoe spuit ik slagroom en/of chocola op de taart zodat het mooi blijft zitten en niet eraf smelt? En blijft de chocola dan ook zacht of keihard?

Hellepp!

2

Re: Slagroom en chocola op taart

Je vraag is me niet helemaal duidelijk : wil je slagroom op je met marsepein bekleedde taart spuiten of gewoon op het "kale" biscuit ?
Als het dat laatste is dan kun je slagroomversteviger aan je  (ongeklopte ) slagroom toevoegen , dan blijft het stevig en smelt het niet weg . Slagroom op marsepein gaat niet goed , dan smelt je marsepein weg .

Chocolade spuiten : bedoel je ganache ? Dat is van zichzelf al stevig ( opgeklopt ) en blijft echt wel zitten.

Ik hoop je zo een beetje op weg geholpen te hebben .
Succes !

Carpe Diem !