1

Onderwerp: Royal icing op de manier maken als swiss meringue?

Vraagje, ik was vandaag swiss meringue aan het maken en bedacht opeens, voordat ik de boter erbij deed, kan ik dit nu ook gebruiken als royal icing?? het is mooi stevig en de suiker is opgelost omdat je het verwarmd enz, dus je hebt ook geen suiker wat kan verstoppen enz.
En je hebt geen poedersuiker nodig, wat handiger is want gewone suiker heb ik altijd in huis.

Dus heeft iemand het wel eens op zo manier gemaakt?? en krijg je het zelfde resultaat als het opdroogt?

Groetjes Marije van den Brink. Mijn taarten? die vind je hier: https://www.facebook.com/HetTaartenmeisje

2

Re: Royal icing op de manier maken als swiss meringue?

De verhouding is heel anders he. Bij ri gebruik je 500 gram poedersuiker op 70 gram eiwit. Bij Swiss merengue gebruik je 500 gram suiker op 250 gram eiwit.......

If life gives you lemons, make lemoncurd.