Haha ja dit is ook de enige vis waar ik een stukje van zou eten
Zingen kan die nou nog net niet haha.
Ik heb de vis zo uit het hoofd gesneden. Ik kom uit een sportvissersfamilie, dus vissen staan op mn netvlies gebrand
Ik heb de marsefond eerst licht grijs gekleurd als basis. Daarna heb ik hem met een stuk of 6 kleuren pearl dusts bewerkt, inderdaad ook zilver, goed gezien! Lekker kwasten, vind ik heerlijk!
Een howto? Hihi dat vind ik wel een compliment Misschien als ik er weer eens eentje moet gaan maken. Het is eigenlijk niet zo heel moeilijk. De basis begint met een goede cake, deze snij je in de vorm. Daarna dik afsmeren en laten hard worden. Daarna carve ik de cake (dus gewoon de scherpe randen eraf snijden) zodat het meer vissig wordt qua 3d. Het fijne aan 3d werken is, dat je altijd nog stukjes cake kunt toevoegen en weghalen, dus hoef je nooit bang te zijn verkeerd te snijden. Daarna weer goed afsmeren. Dan bekleden en dan kun je diepte erin aanbrengen met bijvoorbeeld een balltool. Daarna dusten
Als het kon zou ik met mn kennie trouwen..