1

Onderwerp: Cake pops en gesmolten chocolade...

Afgelopen weekend cakepops gemaakt voor het eerst om te proberen. Op zich gelukt (smaakt prima) alleen stuntel ik nog met de gesmolten chocolade. Hoe krijg ik die dun vloeibaar zodat er een gladde afwerking ontstaat...? Het was nu een vormeloze klodder chocola :(
Ik gebruikte die chocolade melts en heb ze au bain marie verwarmd, echter bleef de substantie te dik...

Dennis

Holy ganache...

2

Re: Cake pops en gesmolten chocolade...

Cacao boter of een beetje crisco erdoor doen.

3

Re: Cake pops en gesmolten chocolade...

Ik heb geen idee, maar heb je even gemeld omdat je verkeerd staat.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

4

Re: Cake pops en gesmolten chocolade...

Klein&Fijn is een showrubriek, dus niet bedoeld voor vragen.

[MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag