Onderwerp: Vraag bewaren taart met botercreme, slagroom en fondant

Hallo,

Ik ben nieuw hier en ga morgen een taart maken. Vulling met fruit en slagroom en dan botercreme eromheen en dan een laag fondant. Eens kijken of me dit lukt.

Nu is alleen mijn vraag, kan ik deze taart dan in de koelkast bewaren en hoe doe ik dat dan??

Alvast bedankt voor de antwoorden!

groetjes
Annelies

2

Re: Vraag bewaren taart met botercreme, slagroom en fondant

kan wel maar niet langer dan 2 dagen (das al lang)

3

Re: Vraag bewaren taart met botercreme, slagroom en fondant

hangt er vanaf wanneer je hem wilt serveren...

ik ben nu een taartje aan het maken met slagroom vulling en chocomousse en bekleed met chocoladefondant en die wordt morgen gegeten. wat er nog over is gaat zaterdagavond in de prullebak want ik vind het met slagroom echt te link om het 2 dagen later (gerekend vanaf de dag dat het gemaakt is dus) nog te eten.

succes met je taartje! en wel showen he  :)

Re: Vraag bewaren taart met botercreme, slagroom en fondant

Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik wil hem morgenavond gaan maken en dan zondag serveren. Ik wil als vulling perzik met geslagen slagroom doen. Is dat wat of hebben jullie een beter idee??

Als het is gelukt, zal ik hem laten zien....

5

Re: Vraag bewaren taart met botercreme, slagroom en fondant

klinkt goed! ik neem aan dat je perzikken uit blik gaat gebruiken en dus zou de perzikken wel goed laten uitlekken en daarna nog droogdeppen met keukenpapier, want anders wordt je slagroom zo nat en waterig.

ben benieuwd! succes  :thumb: