1

Onderwerp: Koelkast, vriezer of even wachten?

Hi,

Zondagmiddag heb ik een feestje waar ik 50 cupcakes en een taart voor aan het maken ben. De cakejes (zonder versiering) zijn klaar en de marsepeinen versieringen ook.

Maar nu komt het dilemma :)
25 cupcakes worden versierd met marsepein. Maar ik wil ze vullen met botercreme. Kan ik dit nu (vrijdagavond) al doen en dan in de vriezer? Of kan het ook gewoon in de koelkast.

En op de andere 25 cupcakes wil ik een toef spuiten. Kan dit ook al vanavond? En dan in de vriezer of blijven ze prima goed tot zondag in de koelkast....

Ben namelijk morgen de hele dag weg.. dus moest het een en ander voorbereiden.

Dank alvast!
Grietje

Re: Koelkast, vriezer of even wachten?

als je geen koelkast vulling gebruikt, dan of in de vriezer of op kametemp. cupcakejes worden droog in de koelkast :Y
die toef, die zou ik er persoonlijk zaterdagvaond of zondag ochtend pas op spuiten.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Koelkast, vriezer of even wachten?

Ahhh... heb net mijn eten neergegooid en een sprintje naar de koelkast getrokken :) En alle cuppies er weer uitgehaald.

Dank Tirza

Vulling wordt botercreme-mix met witte chocopasta en een framboos...