1

Onderwerp: karamel in molds

zijn molds voor candy melts en chocolade melts geschikt om ook karamel (gewoon gesmolten suiker) in te doen, of is dat te warm?
Heeft iemand dat al eens gedaan en misschien zelfs een fotootje van?

Re: karamel in molds

Karamel is wel gloeiend heet. Niet alle vormpjes kunnen daar tegen.
Wat je kunt doen is eerst een laagje chocola in de mold doen. Die laat je een minuutje zitten en daarna laat je de chocola er weer uit lopen.

Nu kan je wel veilig de karamel erin gieten omdat de chocola de vorm beschermt. Laagje chocola om af te sluiten en je hebt karamelbonbons gemaakt ;)

Vind je het leuk om bonbons te maken? Kijk dan eens op www.bonbonsmaken.com en schrijf je in voor mijn gratis minicursus bonbons maken.

3

Re: karamel in molds

mijn zoontje mag geen chocolade, geen candy melt, eigenlijk geen enkel snoep eten... daarom mijn vraag.