Onderwerp: karamel in molds
zijn molds voor candy melts en chocolade melts geschikt om ook karamel (gewoon gesmolten suiker) in te doen, of is dat te warm?
Heeft iemand dat al eens gedaan en misschien zelfs een fotootje van?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » karamel in molds
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
zijn molds voor candy melts en chocolade melts geschikt om ook karamel (gewoon gesmolten suiker) in te doen, of is dat te warm?
Heeft iemand dat al eens gedaan en misschien zelfs een fotootje van?
Karamel is wel gloeiend heet. Niet alle vormpjes kunnen daar tegen.
Wat je kunt doen is eerst een laagje chocola in de mold doen. Die laat je een minuutje zitten en daarna laat je de chocola er weer uit lopen.
Nu kan je wel veilig de karamel erin gieten omdat de chocola de vorm beschermt. Laagje chocola om af te sluiten en je hebt karamelbonbons gemaakt
mijn zoontje mag geen chocolade, geen candy melt, eigenlijk geen enkel snoep eten... daarom mijn vraag.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » karamel in molds
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.