1

Onderwerp: Verschil?

Wat is de verschil tussen cake en bescuit???

2

Re: Verschil?

in cake zit boter en in biscuit niet (cake is dus vetter/machtiger en kan daardoor minder zware vullingen aan)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: Verschil?

Carien schreef:

in cake zit boter en in biscuit niet (cake is dus vetter/machtiger en kan daardoor minder zware vullingen aan)

Oke dus een bescuit is toch beter... :P

4

Re: Verschil?

nou ja, ligt aan wat je wilt.
Voor 3D is cake beter, want steviger. 
Voor slagroom- of botercrèmevullingen is de combi met biscuit beter/smakelijker/minder machtig

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Verschil?

maar wat ziet er mooier uit als je het afsmeert met botercreme en vult met bakkerbanketroom?

6

Re: Verschil?

als je bekleedt met fondant of marsepein, wordt zowel biscuit als cake afgesmeerd met botercreme (of jam, of chocopasta,..)
Banketbakkersroom is zwaar dus gaat beter samen met biscuit om te eten dan met cake

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen