1

Onderwerp: vullen met banketbakkersroom en ?

Ik wil graag een taart vullen met banketbakkersroom en ?
Ik hou erg van chocolade kan ik daar iets mee doen en heel belangerijk is dat een lekkere combinatie?
Alvast bedankt
groetjes fleur

groetjes fleur

2

Re: vullen met banketbakkersroom en ?

Ik doe eigenlijk altijd 1 creme-ige vulling, -bavarois, room, chocolademousse, kwark o.i.d. en 1 fruitige vulling van een (liefst eigengemaakte) jam.
Ik zou bbr en chocolade dus niet combineren, maar wie ben ik?

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: vullen met banketbakkersroom en ?

ja dat is wel erg lekker, bijvoorbeeld banketbakkersroom en ganache, of chocopasta.
Je kan ook een laagje gesmolten chocolade doen, en daar gewoon de banketbakkersroom nog op (dus in 1 laag).
Als je fruitig wilt is bbroom en jam idd een aanrader, maar ik doe ook vaak zonder jam hoor, dus 2x een romige vulling :)

Mijn website: Presentaart

4

Re: vullen met banketbakkersroom en ?

Ik doe het meestal als Yvonne, maar volgens mij is BB en chocola ook erg lekker hoor!

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: vullen met banketbakkersroom en ?

Ik heb nu met slagroom gedaan

Mijn taarten zien?? Kijk dan op www.cakecompany.nl

6

Re: vullen met banketbakkersroom en ?

h

groetjes Ria www.ricake.nl Eetbare printservice(ruim 11 jaar ervaring) workshops & verkoop benodigdheden, auteur.
mede-organisator www.taartentrends.nl @Utrecht.