1

Onderwerp: Soesjes met hartige vulling

Ik zag hier hier op het forum een recept voor soesjes deeg staan
deze.

Zou dit ook geschikt zijn voor hartige soesjes?
Weet iemand nog lekkere vullingen?
Zou ik de soesjes een dag van te voren kunnen maken en dan de vulling op de dag zelf er in kunnen doen of word het deeg dan te hard?

Re: Soesjes met hartige vulling

Ja hoor, die kan je ook vullen met wat hartigs, het deeg is nl zelf niet zoet.

Ik vind het lekkerder ze meteen te vullen, een dag later zijn ze zo zacht.

Groetjes Karine

3

Re: Soesjes met hartige vulling

Oke.Ik ben bang als ik ze een dg van te voren vul dat ze dan juist vochtig en klef worden

Re: Soesjes met hartige vulling

Het vult gewoon makkelijker als ze nog lekker vers zijn.
Ik zou ze dan sowieso niet afgedekt bewaren (als je ze de dag erna wilt vullen)

Groetjes Karine

5

Re: Soesjes met hartige vulling

Ik wil het graag vullen met mousse.
Is er een standaard receptje voor een mousse waar je dan bijv. makreel,paddestoelen oid doorheen kan doen?