Adem in - Adem uit
Even in stukjes uitleggen...
Zodra je tijd hebt... de Bloemen:
Het maken van de bloemen kan je weken van te voren al maken. Die drogen op maar dat is vaak net de bedoeling als je ze wat wilt laten opkrullen en als ze plat moet blijven is het ook geen probleem.
De donderdag voor de verloving.... het Biscuit:
Donderdag voor de verloving bakken. Goed laten afkoelen. Afsmeren, in de koeling, nog 'es bijwerken met een droog! warm mes en terug koelen. Dan het eventueel gekleurde en goed door gekneed fondant erover. [heb je die donderdag geen tijd dan kan het ook eerder maar dan moet de taart in de vriezer om deze lekker vers te houden]
De vrijdag voor de verloving... Decoratie en foto:
Vrijdag voor de verloving: bloemen plakken (met royal icing of gezeefde jam)... parels maken en bevestigen etc...Als laatste maak je een mooie foto, liefst bij daglicht dan komt alles mooi uit (niet op een glimmende ondergrond).
De zaterdag van de verloving... Verpakking, Transport & Presentatie:
Zet je taarten op een mdf board die je hebt bekleed met een leuk stukje pakpapier waarover je huishoudfolie hebt gespannen. Plaats de taart in de taartdoos. Vervoer een taart NIET op schoot maar zet deze ingeklemd in de achterbak van de auto of op de vloer. En het laatste... maak er een mooi plaatje van op de tafel.... Taart mooi neerzetten, leuke taartschaaltjes erbij, taartmes.... etc.
NIET VERGETEN: foto maken!
en ook niet vergeten: geniet van het bedenken, het maken en het geven!!!
Groetjes
Met zoete groet! Akire