Onderwerp: banketbakkersroom
Weet iemand heel toevallig hoeveel gram banketbakkersroom je ongeveer hier mee maakt
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/3 … kkersroom/ ?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » banketbakkersroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weet iemand heel toevallig hoeveel gram banketbakkersroom je ongeveer hier mee maakt
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/3 … kkersroom/ ?
je had het toch zelf gemaakt??
Kopt, maar die is al op. Dus wegen gaat niet meer.
Ik wil het nu eens maken met slagroom, en vond dit:
gebruik op 400 gr bereide banketbakkersroom 200 gr slagroom.
Het komt vast allemaal niet zo nauw, maar omdat ik een beginneling ben wil ik liever eerst "precies" afpassen.
Ook omdat ik niet weet hoe het "hoort" te smaken.
En als ik weet hoeveel het weegt, weet ik ook hoeveel slagroom ik in huis moet hebben.
Als je de melk even weegt en de rest van de gewichten bij elkaar optelt dan heb je een ongeveer gewicht samen, dus een kleine inschatting van de totale hoeveelheid, beetje meer of minder van de slagroom maakt dan, denk ik, niet zo heel veel uit. Helemaal niet als je de slagroom er in gedeeltes bij doet en niet alles in 1 keer.
Succes.
dat valt uit te rekenen.
2 eidooiers a 20gr = 40gr
bloem 25gr
suiker 40gr
melk 250gr
vanillesuiker 8gr
-----------
totaal 363gr
het soortelijk gewicht van melk is wel iets meer dan van water maar dat valt bij deze hoeveelheid te verwaarlozen.
Super, bedankt voor jullie hulp .
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » banketbakkersroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.