1

Onderwerp: Diamant HELP!

Help krijg een aanvraag om een taart te maken met een diamant. Echt veel tijd om mijn hoofd te breken is er niet. Kan ook niet zo direct iets vinden op de site.
iemand al een diamant taart gemaakt? Of ieman ideen?
Of iemand een ander idee voor een taart voor een 31 jarige vrouw?
Alvast bedankt

2

Re: Diamant HELP!

http://www.deleukstetaartenshop.nl/deco … 3_186.html

Anders misschien iets met kandij??

Re: Diamant HELP!

Ik kwam toevallig net deze tegen http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=21997

Misschien heb je dr wat aan... Succes!

groetjes, Linda (mv Eva, David & Sara)
Een onderschrift is ook maar gewoon een tekst onder je bericht....

4

Re: Diamant HELP!

hé bedankt al voor jullie tips. Kreeg ook ineens een ingeving , waarom geen tiara?  :think:  ipv een diamant

5

Re: Diamant HELP!

gelantine misschien. Beter nog Isomalt maar schijnt lastig in gebruik te zijn  :think:

6 Laatst bewerkt door taartenfantasie (11-10-2011 18:34)

Re: Diamant HELP!

Er zijn kant en klare Isomalt sticks, die je in de magnetron smelt en daarna in de mold kunt gieten. Je kunt na smelting ook een kleurstof van bijv. Americolor toevoegen, mengen en zo een saffier, smaragd ... kortom elke kleur die je leuk vindt maken.

7

Re: Diamant HELP!

leuke tips allemaal , 1 probleem ben uit Belgie  :D  :s  :lol:  en hier zijn zo geen winkels in de buurt dus moet alles bestellen via webshop en de taart is voor komende dagen al  :(

8

Re: Diamant HELP!

Ik heb deze mal van First Impressions; http://www.deleukstetaartenshop.nl/sili … -2819.html

Daar kun je fondant in doen, maar bijvoorbeeld ook suikergoed in gieten (op www.firstimpressions.com vind je recepten en info). Als je er fondant in doet, en dust met een glitterpoeder, krijg je een glanzend juweeltje. Als je wilt dat hij doorschijnend is, kun je ook transparant snoepgoed (zoals zuurtjes) smelten en erin gieten.

Je kunt ook eetbare diamantjes kopen bij webshops.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me