1

Onderwerp: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Heeft iemand weleens amandelschaafsel door de vulling van banketbakkersroom gedaan?
Het lijkt mij erg lekker, maar ik weet niet of het zacht wordt en niet meer lekker. En moet het amandelschaafsel dan eerst geroosterd?

2

Re: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Heb deze combi nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat het kan hoor!
Wel zou ik het eerst roosteren zodat de smaak beter uit komt en een laagje over of onder de bbroom doen!
Hoop dat je er wat aan hebt! ;)

3

Re: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Dank voor je reactie Harlow, ik was zo druk met de taarten (4) dat ik geen tijd meer had om te bedanken. Heb het maar niet geprobeerd, durfde het niet te gokken met deze stapeltaart voor +/- 80 man...
Heb nu gevuld met botercreme en daar de geroosterde amandelschaaf over gestrooid....lekker!
Ga het toch eens proberen als het er niet zo op aan komt!

4

Re: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Ik zie een mooi Aga fornuis op je avatar, is die van jou?

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

5

Re: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Zeker, daar bak ik mijn taarten in!

6

Re: Amandelschaafsel in banketbakkersroom

Carly schreef:

Zeker, daar bak ik mijn taarten in!

Wat leuk! Ik bak mijn zoetigheden ook in een Aga!

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/