1

Onderwerp: spoedvraagje!

Ik moet vandaag een zee/strand taart maken. Nu gaat deze taart in de vriezer. Ik wil zand maken van koekkruimels, maar kan dat in de vriezer. Ik wil de koekkruimels gewoon over de marsepein strooien, zou dat dan lekker blijven. Ik heb ook lichte rietsuiker in huis. Wat is beter om zand mee te maken, en dan in de vriezer?

heerlijke taartgroetjes van Brenda

2

Re: spoedvraagje!

koek kan de vriezer in, maar wel kans dat het na ontdooien "oud" is! waarom doe je de koekkruimels er niet op het laatste moment op? het is niet zo veel werk en blijft het wel vers en knapperig.

N-Joy Cakes

3

Re: spoedvraagje!

Als hij voor mezelf zou zijn, had ik dat ook gedacht. Maar hij wordt vanavond opgehaald, en dan wil je m toch "klaar"afleveren! Ik ben bang dat rietsuiker te zoet wordt?!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

4

Re: spoedvraagje!

ik zou zelf voor de koekjes gaan maar als ze zo soppig worden nadat ze ingevroren zijn weet ik niet of het een succes is.....

of piping gel met basterdsuiker erdoorheen?

N-Joy Cakes