1

Onderwerp: afsmeren met botercreme en Padiness

Ik ken Padiness niet maar ik lees er goede verhalen over.
Dus ik dacht mijn botercreme voor het afsmeren er een smaakje mee te geven.
Geeft het wel een strak resultaat?
Of kan ik als ik de bekleding echt zo strak mogelijk wil beter niets toevoegen aan de botercreme?
Ik wil het taartje gaan bekleden met marsepein.

Re: afsmeren met botercreme en Padiness

ik smeer voor het strakste resultaar af met 1 op 1 botercreme.. boter en poedersuiker in dezelfde verhouding.

Groetjes Natasja!

3

Re: afsmeren met botercreme en Padiness

Bedoel je patidess?
Kan prima, ook voor het afsmeren. Het enige is dat sommige smaken een kleurtje geven aan je creme, dat zou je door je marsepein (als je heel dun met een lichte kleur werkt) kunnen zien.
Ook zitten er in de praline stukjes, dus die zou ik niet kiezen.
Ze zijn wel erg lekker!

Groetjes van Mireille
www.taartopmaat.nl

4

Re: afsmeren met botercreme en Padiness

Ik heb het verkeerd opgeschreven, ik bedoel inderdaad patidess.

Re: afsmeren met botercreme en Padiness

.... en in de malaga smaak zitten hele rozijnen dus die is ook niet zo geschikt voor afsmeren... of misschien wel leuk als je een pokdalige piraat wilt maken!    :think:  :+

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com

6

Re: afsmeren met botercreme en Padiness

Haha!

Bedankt voor de info.