Onderwerp: Planning
Ik ga vrijdagochtend een taart afleveren, maar heb alleen vandaag en morgenavond om aan de taart te werken. Ik heb gelezen dat je al veel van tevoren kunt klaarmaken, maar ik zou graag weten hoe ik een en ander dan bewaar. Kunnen jullie mij helpen?
* Biscuit: vandaag bakken, afdekken en buiten de koelkast bewaren?
* Marsepein: al kleuren, in huishoudfolie verpakken en buiten de koelkast bewaren?
* Botercreme: al maken en in de koelkast bewaren? Hoe krijg ik het dan weer zacht als ik het ga gebruiken? Magnetron of morgenochtend al uit de koelkast?
* Banketbakkersroom: dat maak ik met water. Vandaag maken en binnen/buiten de koelkast bewaren?
* Roomboter:poedersuiker 1:1 voor het afsmeren: al maken en in de koelkast? Ook hierbij de vraag hoe ik het smeerbaar kan maken?
Ik ben een beginnende, maar zeer enthousiaste taartenmaakster en hoop veel van jullie te kunnen leren. Alvast bedankt voor jullie reactie!!