1

Onderwerp: kort vraagje

Ik weet niet waar ik het moet plaatsen dus doe ik het maar hier..
Ik heb een boek voor taarten decoreren, waarin ik o.a. ''glucose'' tegenkom. Omdat ik niet precies wist waar ik het moest halen, heb ik maar schenkstroop gebruikt.. Hier op de site staat ook regelmatig 'glucosestroop'. Is er een verschil tussen die twee of maakt het niet uit? En zo ja, wat is het verschil en hoe kom ik dan aan de glucose die er in mijn boek bedoeld wordt? (behalve op een webshop)

2

Re: kort vraagje

da's niet een kort vraagje :nooo  ;)


en sorry, weet 't antwoord niet :o

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: kort vraagje

Glucose is druivesuiker...............te koop in de supermarkt van zonnatura...

En daarvan kun je glucosestroop maken............

4

Re: kort vraagje

En dat staat oa hier: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … +leather)/

5

Re: kort vraagje

Bedankt :Y  een adresje voor druivensuiker weet ik wel te vinden.
Nog één vraagje dan:P Is suikerbakkerspoeder hetzelfde als banketbakkerspoeder? (dat laatste kan ik namelijk wel vinden, maar van het eerste heb ik nog nooit gehoord, laat staan dat ik het gezien heb in een winkel)

Re: kort vraagje

volgens mij bedoel je poeder voor bankerbakkersroom, dus om banketbakkersroom te maken.
suikerbakkerspoeder is poedersuiker met een ander bindmiddel :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs