Onderwerp: tips voor petite fours
Heeft iemand nog goede ideeen tips voor het maken van petit fours?
Kwa smaak , vorm,etz
En rond wat voor prijs ligt een petite four bij jullie?
BeDANKT!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » tips voor petite fours
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Heeft iemand nog goede ideeen tips voor het maken van petit fours?
Kwa smaak , vorm,etz
En rond wat voor prijs ligt een petite four bij jullie?
BeDANKT!!
Er is een how-to.... Zal ff kijken.
http://www.pastrywiz.com/cakes/petitfours.htm
http://www.deleukstetaarten.nl/howto/23/Petit+fourtjes/
Het zullen vast petit fours voor 'anderen' zijn, maar da's natuurlijk niet de essentie van deze rubriek.
[MOVE] --> Taartdecoratie algemeen
http://www.lilotaart.nl/HowTo.aspx
Ik heb in aug. zelf ook petit fours gemaakt.
Bij mij stortten ze wel een beetje om.
Ik had ze gevuld met monapudding en een laagje jam. Ze waren heerlijk, maar wel wankel.
Misschien wel slim om even te kijken naar een wat stevige vulling.
Al bedankt voor al al julllie reacties!
Howto's en grietje bedankt voor de tip!
normaal vul je ze met creme.
welke soort creme je gebruikt, maakt niet uit.
als je alles maar stap voor stap doet.
1.kapsel snijden en vullen.
2.toplaag beleggen met marsepein.
3.op maat snijden.
4. zijkant lichtelijk aanzetten met boter.
5.in de vriezer zetten.
6.fondant verwarmen tot 37 graden.
7.een paar gebakjes uit de vriezer halen. dit herhalen totdat je ze allemaal doorgehaald hebt.
8.doorhalen door de fondant en op een rooster leten drogen.
9.overzetten in cakecormpjes.
10.afwerken naar eigen inzicht.
hopelijk kun je hier iets mee.het is wel veel werk en het kost veel tijd.
groetjes,
danielle
@Daan1982 Heb je hier foto's van? Ben erg benieuwd...
fondant verwarmen en doorhalen? wordt die vloeibaar dan op die termperatuur??
er bestaat ook vloeibare fondant da's dus andere
een lekker idee, doorhalen door fondant.
Zo droogt het petitfourtje ook niet zo snel uit.
Zijkanten aanzetten met boter of botercreme?
Bedankt!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » tips voor petite fours
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.