1

Onderwerp: Planning! Hoe doen jullie het??

Hoi Allemaal!

Ik heb een vraagje!
Hoe doen jullie het als jullie 2 bestellingen hebben op 1 dag??
Ik ben daar erg benieuwd naar.

Beginnen jullie 1 dag van te voren met bakken? of maken jullie 1 de dag ervoor en 1 op de dag zelf???

En welke slagroom gebruiken jullie???


Ik hoor graag van jullie!

Heel erg bedankt voor het meedenken en voor jullie reacties!

2

Re: Planning! Hoe doen jullie het??

Alles wat je van te voren kunt maken , dus ook maken.
Biscuit in de vriezer, decoratie,s botercreme maken.

Hoef je op de dag zelf alleen maar te vullen en te bekleden

indien nodig kan je ook een taart gedecoreerd en al in de vriezer doen

Slagroom heb ik tot nu toe nog niet gebruikt.

Taart groetjes Ellen

Taart groetjes Ellen

3

Re: Planning! Hoe doen jullie het??

bakken kan al van tevoren (kapsels invriezen)

en vwb de rest van de planning: gelukkig weet ik dat niet ;) , maar kan me voorstellen 1 de dag ervoor vullen en decoreren en de andere de dag zelf; afhankelijk van tijdstip van ophalen en je eigen tijd.

slagroom haal ik gewoon bij de supermarkt (maarja, ben ook geen professionele bakker ;) )

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Planning! Hoe doen jullie het??

ik had 3 weken geleden 2 taarten op 1 dag staan. Moest ze op zondag allebei klaar hebben. Heb op vrijdagmiddag staan bakken, 's avonds alle versieringen gemaakt en zaterdag middag gevuld allebei en de avond hoefde ik alleen maar te bekleden en de versieringen erop.(dat was het minste werk  :) )
Was wel ff een gepuzzel hoor, maar tis me prima gelukt.

Ik gebruik gewoon de slagrooom van de c1000, die je zelf moet kloppen. Beetje vanillesuiker en gewone suiker erbij, klopfix erdoor en het gaat prima en is lekker.

Groetjes Kamani

5

Re: Planning! Hoe doen jullie het??

De slagroom van Hollandia (Makro, Sligro, Hanos) is hartstikke stevig. Die kun je vantevoren al maken. Die blijft gegarandeerd 2 dagen stevig.