1

Onderwerp: Marsepein 1:4

Ik had van het weekend me 1ste taart gemaakt..en hij is in 1 keer gelukt...!!Ben zooooo trots  :D ....Maar hij was ook heel lekker maar ik brak wel bijna me tanden(bij wijze van spreke natuurlijk  :lol: ) zo zoet was die marsepein....Ik had de marsepein 1:4 gekocht....Ik weet dat er dan heel veel suiker in zit....Maar kan ik voortaan beter 1:3 kopen...??Ik vond hem ook wel moeilijk kneedbaar...

Iemand tips....??

Liefs

2

Re: Marsepein 1:4

Hoi hoi,

Ik gebruik altijd zeelandia marsepein, en dat werkt supergoed en is ook minder zoet vind ik !

Gr. Esther

3

Re: Marsepein 1:4

Ik sluit me aan bij Esther. Zeelandia (1:3 gebruik ik) is veel soepeler en daarom veel makkelijker te kneden.

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

Re: Marsepein 1:4

esbosje schreef:

Ik gebruik altijd zeelandia marsepein, en dat werkt supergoed en is ook minder zoet vind ik !

:Y

5

Re: Marsepein 1:4

't wordt saai, maar ook ik ben een zeelandia fan!
Ik had eerst ook 1:4, maar nu ik 1:3 heb blijkt dat 1:4 veel stugger en veel minder lekker is. Overstappen op 1:3 dus!

6

Re: Marsepein 1:4

ben je al overtuigd, of zal ik ook nog ik ook zeelandia 1:3 roepen? ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: Marsepein 1:4

fotoooooooooo

Liefs Miranda

8

Re: Marsepein 1:4

hahaha sorry voor me late reactie..waar kan ik de zeelandia halen dan ..??

Re: Marsepein 1:4

http://www.deleukstetaartenshop.nl/mars … -4289.html

maar 1:3 of 1:4 is maar 8% verschil in amandelen, marsepein is gewoon zoet.  :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

10

Re: Marsepein 1:4

Jaaa ik denk dat ik dan maar een wat minderzoet vulling moet kiezen haha......Moet iig ook nog veel leren met decoreren haha....maar thanx allemaal voor de adviezen..

liefs

Re: Marsepein 1:4

Hier ook een Zeelandia fan!

Heb laatst per ongeluk 1:4 gekocht, was geen succes  :nooo

12

Re: Marsepein 1:4

Oeps, ik heb vandaag ook 1:4 gekocht. Die ga ik dan maar mengen met wat rolfondant  :)