1

Onderwerp: gatenkasje

hoi hoi,

Gister heb ik weer een biscuit gemaakt, en aan de zijkant zaten wat gaten, ik heb nog goed tegen het blik te getikt om de lucht er uit te meppen.. maar toch nog een gat..

iemand een idee hoe dit kan??

gr Lian

Cogli l'attimo

2

Re: gatenkasje

Ik laat het bakblik altijd "uit mijn handen vallen" en dan natuurlijk op het aanrecht, maar als het goed is, is dan de lucht er uit. Succes!

Doe waar je van houdt, en je zult houden van wat je doet!
Groetjes, Ienke

Re: gatenkasje

Wat een goeie tips!  :Y

Er is altijd wel een reden voor Taart!

4

Re: gatenkasje

Het is ook belangrijk dat je na de eerste 8 minuten mixen op hoge snelheid, je nog 2 minuten op zeer lage snelheid mixt. Daarmee worden ook de grote bellen uit je beslag gehaald.

En met beleid het beslag in je vorm gieten natuurlijk.

I'm not fat, I'm just short for my weight