Onderwerp: gatenkasje
hoi hoi,
Gister heb ik weer een biscuit gemaakt, en aan de zijkant zaten wat gaten, ik heb nog goed tegen het blik te getikt om de lucht er uit te meppen.. maar toch nog een gat..
iemand een idee hoe dit kan??
gr Lian
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gatenkasje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi hoi,
Gister heb ik weer een biscuit gemaakt, en aan de zijkant zaten wat gaten, ik heb nog goed tegen het blik te getikt om de lucht er uit te meppen.. maar toch nog een gat..
iemand een idee hoe dit kan??
gr Lian
Ik laat het bakblik altijd "uit mijn handen vallen" en dan natuurlijk op het aanrecht, maar als het goed is, is dan de lucht er uit. Succes!
Wat een goeie tips!
Het is ook belangrijk dat je na de eerste 8 minuten mixen op hoge snelheid, je nog 2 minuten op zeer lage snelheid mixt. Daarmee worden ook de grote bellen uit je beslag gehaald.
En met beleid het beslag in je vorm gieten natuurlijk.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gatenkasje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.