1

Onderwerp: klop klop met alcohol?

Mijn geliefde moeder kwam een x met "klop klop" aan zetten.
was misschien wel wat voor m'n taarten.
Nooit meer aan gedacht, tot dat ik het na de verhuizing in een doos aantrof.
Nou staat er dat je het met melk moet aanmaken.

Maar ik vroeg me af zou je dat ook met bijv. mousserende wijn of baileys kunnen doen?

Ik kan het op internet niet terug vinden.

Iemand het al eens geprobeerd, voordat ik het wiel ga uitvinden?

Groetjes Alexandra
http://www.lekkertaart.nl

Re: klop klop met alcohol?

Klop-klop is nep-slagroom, ik denk dat je geen slagroomeffect hebt zonder melk.

Maar je kan het proberen toch? Hooguit heb je een glas lekkere prosecco verknalt.

Groetjes Karine

3

Re: klop klop met alcohol?

Lijkt me ECHT niet lekker by the way. Klop klop is al gezoet....kweet niet....daarbij is het vrij slap van zichzelf, dus als vulling al iets minder. maar goed, je kunt t proberen

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: klop klop met alcohol?

mijn indruk was dat het een soort bavaroise achtige substantie zou worden. Daarom leek het me de moeite waard om te proberen met iets van baileys of champagne achtigs.
Maar als het idd een slappe substantie is kan'k er weinig leuks mee.
Nou ja misschien vanavond toch maar eens proberen wat er gebeurd.

Drank verspilling dat wel! zonde ;-) ha ha

Groetjes Alexandra
http://www.lekkertaart.nl

5

Re: klop klop met alcohol?

baileys is iig al meer melkachtig dan champagne ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.