1

Onderwerp: Hoe heet en hoe lang zelfgemaakte biscuit

Ik heb een vorm van 26 cm en ik heb al wel gezien hoe ik zelf de mix moet maken maar wat ik niet terug kan vinden hoe heet en hoe lang hij dan de oven in moet.
Kan iemand mij dat vertellen? Of waar ik dat kan vinden?
En over stapsgewijs bakken. Daar zijn de meningen geloof ik over verdeeld maar vraag me toch af of ik dat moet doen of niet.
Ik ga denk ik eerst maar eens proberen in hetelucht.

2

Re: Hoe heet en hoe lang zelfgemaakte biscuit

Hoi Evie,

Ik denk dat je dat zelf even moet uitproberen wat je het fijnst vind

zelf bak ik in etappes en begin in een heteluchtoven op 160 graden 10 min en dan verhoog ik de temperatuur puur op gevoel.
De ene oven is ook de andere niet.

Ook de tijd is even aankijken, als de cake terug veert en de sateprikker droog terug uit de taart komt dan is hij klaar.
Maar het is ongeveer 40 minuten (soms korter)

ik denk dat je alle tips ff kan bekijken en dan zelf kijken wat voor jou, je oven en je biscuit werkt, succes :thumb:

groetjes, Diana