1

Onderwerp: toevoegingen aan botercreme

Nog een vraag; ik heb al gezocht op het forum, maar niet echt gevonden.
Als ik de 'gewone' botercreme maak, met boter en poedersuiker, kan ik daar dan nog jam aan toevoegen voor de smaak? Of zo'n blik vlaaivulling? Of gebruik je zo'n vlaaivulling juist apart en spuit je een dijkje creme?

Ik heb ideeen om taart te maken morgen en wel het volgende: biscuit getrempeerd met amaretto met een kersen of amarenen (botercreme)vulling.
Daarnaast wil ik es proberen om met marsefond te werken, omdat marsepein alleen wat zwaar is. Lijkt het wat?

Sorry voor de vragen, heb nog niet zoveel bak- en combineer ervaring :o

Groetjes, Marielle

2

Re: toevoegingen aan botercreme

Ja hoor ik voeg vaak een grote schep chocolade paste aan de botercreme toe en de laatste keer heb ik aarbeien saus gebruikt. Heerlijk.

groetjes Francisca

3

Re: toevoegingen aan botercreme

Ik zou er wel voor kiezen om iets zonder bonken of vruchten te doen als je je taart nog moet afsmeren. Voor als vulling kan je het prima mengen hoor!!!

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.