Onderwerp: Marsepein of toch fondant
Ik zit met een dilemma.Blijf ik bij marsepein of ga ik over op fondant.
Ik haalde mijn marsepein altijd bij de lokale bakker.Deze was heel goedkoop ( 5 euro de kilo )en ik kon uit 4 kleuren kiezen.Alles voor die prijs.Maar nu vond de bakker per 1 Jan. dat hij wel wat goedkoop was en een prijsstijging van 45% procent doorvoerde.Nu ben ik op zoek wat het beste is.Marsepein vind ik lekker maar boetseerd niet altijd naar mijn wens.Fondant heb ik nog niet mee gewerkt maar word wel veel gebruikt.
Wat gebruiken jullie en wat is jullie ervaring ermee.Zijn er nog bepaalde merken of is alles goed?
Fondant met een smaak,vanille of marsmallow?
Proef je dat ook goed? Niet dat je taart overheersend naar een spekkie smaakt.
Zelf maken?
Ik hoorde dat je ze ook met elkaar kan gebruiken de taart van marsepein en het boetseren van fondant.Heeft iemand daar ervaring mee?
graag zou ik jullie ervaringen willen weten.