1

Onderwerp: Moelleux op voorhand maken?

Even een bakvraag over een ander soort gebak dan biscuit, namelijk moelleux au chocolat oftewel van die heeeeeerlijke warme chocoladegebakjes met een vloeibare kern  :9

Ik wil die graag maken voor een etentje, maar heb geen zin om tijdens het etentje in de keuken te gaan staan. Daarom mijn vraag: kan het deeg op voorhand maken, bijvoorbeeld 's middags, en dan 's avonds in de oven afbakken?

Groetjes van Natascha!

Re: Moelleux op voorhand maken?

Volgens mij kan dat prima hoor, maar ik zou ze dan denk ik wel goed koud zetten.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Moelleux op voorhand maken?

Ik vond bij geen enkel recept terug dat het mogelijk was, daarom dat ik twijfelde. Dus geen gevaar dat ze zouden inzakken? En bewaren in de koelkast?

Groetjes van Natascha!