1

Onderwerp: Witte chocoladecake gevuld met banketbakkersroom...

Mmmm.. Er is mij gevraagd opnieuw een 3D poesje te maken met schommelend hoofd.. alleen..
de jarige eet graag chocolade en soezencreme (banketbakkersroom dus)

Normaal vul ik niet bij 3D, heb het dus ook nog niet echt geprobeerd (buiten laagje BC maar dat is makkelijk)

Mijn vragen dus:

Kan ik 3D vullen met laag BBR?
Is de combinatie witte chocoladecake (geen biscuit dus omwille van 3D) met BBR eigenlijk wel te smaken??

Iemand al ervaring mee?

2 Laatst bewerkt door Reini (15-01-2011 23:22)

Re: Witte chocoladecake gevuld met banketbakkersroom...

Niemand een idee?

3

Re: Witte chocoladecake gevuld met banketbakkersroom...

Is dat even balen.. is er echt niemand die dat al heeft geprobeerd chocoladecake met banketbakkersroom??? Of zo weet dat dat niks wordt?  :D

4

Re: Witte chocoladecake gevuld met banketbakkersroom...

Zelf heb ik er totáál geen ervaring mee hoor, maar misschien dat je voor de stevigheid de cake kan doorsnijden en dan een beetje uithollen en dat kan vullen??? Zodat je een stevige rand overhoud zeg maar??

En ik weet niet hoe zwaar het zou worden, maar anders misschien een paar dunne laagjes ipv een of twee dikkere lagen???
Of evt wel 'normaal' vullen en een paar dowels erdoorheen???

Hoop dat je er wat aan hebt!!

5

Re: Witte chocoladecake gevuld met banketbakkersroom...

Heb niet echt ervaring met 3D. De combi klinkt wel lekker.

Misschien nog een vruchtje voor de frisheid? of mag dat ook niet?