1

Onderwerp: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

Voor  de verjaardag van mijn zoontje wil ik een appeltaart erbij maken en die dan decoreren met een ouwel plaat van bakugan. Nu wil ik de rand van het plaatje afwerken met toeven slagroom o.i.d. .

Nu is mijn vraag: Zou dit ook met botercreme (mix) lekker zijn? of misschien met bbr? Al zal het laatste snel instorten misschien .
Ik hou zelf nl niet van slagroom en vind het er net na het spuiten al zo smotzig uitzien..

Het word een appeltaart met en vlakke/dichte bovenkant waar ik ook een roomlaag in mee gebakken heb. Dus ga het verder niet afsmeren of marsepein erop ( behalve dan onder de ouwel).

Graag hoor ik jullie tips!  :Y

2

Re: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

zelf zou ik of aangevette slagroom of MBC pakken, dat lijkt mij het lekkerst en het mooist/stevigst!

3

Re: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

uhh ff domme vraag.. Ik lees vaak over aangevette slagroom maar heb geen idee wat je dan toevoegd  :o .

4

Re: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

Mascarpone met slagroom mengen

Dat is toch een TAART waard!

5

Re: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

ik zou botercreme met een smaakje doen
:9

Pluk de dag !!!

6

Re: appeltaart met slagroom of botercreme of bbr??

oh okee, dank je.

Ik heb verschillende smaakjes besteld, dus daar kan ik ook nog mee stoeien bij de botercreme  :D . Misschien iets van kaneel erbij dan, das wel in de stijl van de appeltaart natuurlijk  :) .

Bedankt voor jullie antwoorden!