1

Onderwerp: Banketbakkersroom meebakken?

Ik heb hier wel eens gelezen over het vullen van cupcakes met banketbakkersroom. En dat je dat gewoon mee kan bakken. Maar blijft de structuur van de room in de hete oven dan wel zo glad en zacht?
Op mijn pakje banketbakkerspoeder staat de vermelding "Ook om mee te bakken!" maar verder geen specifieke gebruiksaanwijzing voor in de oven. Moet ik het dus gewoon klaarmaken zoals aangegeven en dan net als het theelepeltje jam meebakken in de cups?

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

2

Re: Banketbakkersroom meebakken?

Ik heb ooit eens broodjes gebakken, van zoet brooddeeg, met een gele roomvulling, en dat was heerlijk

Wacht niet op het leven, het leven wacht op jou
Groetjes van anita

3

Re: Banketbakkersroom meebakken?

kan, er bestaan ook ook koffiekoeken met bbr in ;)

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

4

Re: Banketbakkersroom meebakken?

Wel even terugrapporteren, Naära, ben erg benieuwd :+

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Banketbakkersroom meebakken?

Ga het binnenkort dan maar eens proberen. Gewoon een beetje bbr klaarmaken zoals altijd en dan een theelepel tussen het beslag.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

6

Re: Banketbakkersroom meebakken?

Ik heb ze wel eens in cupcakejes meegebakken. De bbr wordt wel iets minder nat, maar niet minder lekker!

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

7

Re: Banketbakkersroom meebakken?

Ik bak de banketbakkersroom van oetker heel vaak mee in een appelkruimel taart en dat gaat heel goed. De room blijft lekker zacht en de bodem van de kruimeltaart wordt gewoon goed (lekker bros). Ik doe dan boven op de kruimelbodem eerst de room en daarna de appels er boven op en dan weer een laagje kruimels. Heerlijk!