1

Onderwerp: taart met ganache

kan ik al ganache over de taart doen, als ik hem morgen pas nodig heb?

in de ijskast? maar stolt die dan niet te hard? en blijft hij evenmooi glimmen?

2

Re: taart met ganache

Ik zou het juist vandaag al doen, dan is het morgen wat uitgehard, al blijft ganache altijd wel 'sticky' , het is dan toch ietsjes minder kwetsbaar en blijft wel mooi glimmen!
Zie evt. mijn koekoeksklok (even met de zoekfunctie). Succes!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: taart met ganache

mooie koekoeksklok trouwens!

maar wordt ie dan niet te hard? en mag ik hem gewoon in de koelkast plaatsen dan?

nog een extra vraagje, wat past het beste van vulling hierbij?

ik dacht aan een combinatie van mascarpone met kersen of wordt dat dan wat te zwaar, alle suggesties zijn welkom!

4

Re: taart met ganache

Ook in de koelkast wordt het niet echt hard, het krijgt ongeveer de hardheid van een pot Nutella o.i.d. En de vulling die je voorstelt is helemaal :P :P :P in combi met de chocola!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

5

Re: taart met ganache

Ik doe ook altijd een dag van te voren op de taart en bij wordt het ook niet hard in de koelkast !!!!

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl