1

Onderwerp: Speculaas & mandarijntjes

Vanavond weer aan de bak :-)

Heb een pak speculaas gekocht en manderijntjes in blik.
Hoe zouden jullie dit combineren....
Speculaas met botercreme of slagroom? Manderijntjes op een laag abrikozenjam ofzo of bovenop de botercreme.

Heb echt even jullie nodig om een goede vulling te maken.
Tips zijn dus welkom...!

2

Re: Speculaas & mandarijntjes

:Y eigelijk vindt ik dat eigelijk best lekker klinken! :9
Botercreme heb ik nog nooit gehad ;) dus daar geen oordeel over, maar een leuke combi ;) misschien ga ik dat ook eens keer uitproberen :)

3

Re: Speculaas & mandarijntjes

ik gebruik deze combi heel veel.
ik snij de biscuit 2x door, in de onderste laag gaat dan zwitserse room (slagroom gemengd met bbr) met geplette speculaasjes, in de bovenste laag alweer de
zwitserse room met mandarijntjes!

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

4

Re: Speculaas & mandarijntjes

Heb laatst door de botercreme mandarijnensap en schuddebuikjes gedaan met mandarijntjes. Heerlijk!

5

Re: Speculaas & mandarijntjes

Wordt het als je sap toevoegd niet te slap die botercreme? Klinkt allemaal zo lekker.

6

Re: Speculaas & mandarijntjes

Ik denk dat Juul bedoelt dat ze de mandarijnensap heeft gebruikt voor het bereiden van de mix voor botercreme ipv water.....Dan wordt hij zeker niet waterig, hoor!

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

7

Re: Speculaas & mandarijntjes

Je bent op tijd jozien met je antwoord.
Ik moet er wel om lachen want zo ver had ik nog geen eens gedacht. Dacht idd sap er nog eens extra bij. Thx! Sta namelijk op het punt de vullingen te maken.

8

Re: Speculaas & mandarijntjes

Klop idd, ik bedoelde ipv water. Is t lekker geworden?

9

Re: Speculaas & mandarijntjes

Super lekkkker!