1 Laatst bewerkt door Starfish (15-12-2010 16:43)

Onderwerp: Hallo daar!

Hallo daar!

Ook ik ga eens proberen of "taarten maken" voor mij is weggelegd ;) Koken en bakken is sowieso een hobby van me, maar dit is toch weer andere koek! (leuke woordspeling besef ik me nu hihi) :D

Vrijdag ga ik naar Het Suikeratelier in Beek om de startbenodigdheden te halen. Iemand nog tips voor me wat ik zeker nodig heb?

Verder zoek ik nog een leuk, praktisch boek dat mij kan helpen bij de beginselen. Mocht dit allemaal niet baten dan ga ik me maar eens opgeven voor een workshop ;) Maar eerst zelf proberen natuurlijk!

Groetjes Kelly

2

Re: Hallo daar!

Hoi Kelly,
Welkom! Er was eens een collega-taart ;) (Lot) die een 'boek' heeft geschreven hier op de site: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=125276

In diezelfde rubriek staan meer van zulk soort uitgebreide tips en adviezen

Succes!

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: Hallo daar!

Thanks, dat is wel een goede tip! :D

Vanmiddag mijn eerste taart gemaakt en ik ben er heel tevreden over.

Heb alleen nog een vraag, als je taart klaar is kun je 'm dan gewoon zonder deksel bewaren of moet dit persé in een doos bijvoorbeeld? En is een koude plek voldoende of moet het echt in de ijskast?

4

Re: Hallo daar!

Fijn dat je taart gelukt is :thumb: . (heb je 'm al in de parade geplaatst?)
Het is helemaal afhankelijk van de vulling of de taart al dan niet in de koelkast moet; lees dat topic even door (http://www.deleukstetairten.nl/forum/vi … p?id=15183).
Het is wel beter om tijdens het bewaren een plastic zak (pedaalemmerzak oid) over de taart te doen, ivm uitdrogen.

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl