Onderwerp: Hoeveel marsepein voor mini-gebakjes
Voor een 20x20 taart gebruik ik doorgaans 500 gram marsepein om te bekleden.
Nu wil ik de 20x20 taart gaan snijden in 12 vierkantjes/rechthoekjes van 5x6 en deze per stuk gaan bekleden zodat we met kerstdiner ieder een compleet bekleed mini-taartje hebben.
Dat leek me wel zo "chique" staan als afsluiting van een diner.
Ik heb zilver en goud kleurstof in huis gehaald dus we kunnen helemaal los in de kerstsfeer!
Nu vraag ik me alleen af hoeveel meer marsepein ik nu nodig ga hebben, als doorgaans bij 1 hele taart.
Ik snap dat ik altijd wat marsepein bij kan kleuren mocht ik tekort komen maar wil het liefst alles in één keer kleuren (en dit alvast voorbereiden) zodat ik ze met kerst snel af kan maken en niet de halve dag in de keuken doorbreng.
Iemand hier ervaring mee en/of ideeen over???