Onderwerp: Kerstmarkt...
Hoi allemaal,
Zaterdag 17 december zal ik, samen met een vriendin op de kerstmarkt met zes taarten en veel cupcakes. We zijn nu al erg druk met het bakken van bisquits. De bisquits vriezen we in en in eerste instantie wilden we de bisquits een paar dagen voor de 17e vullen, bekleden etc. Maar vandaag kwamen we tot de conclusie dat we dat dan misschien niet redden doordat we beiden gewoon moeten werken.
Nu vraag ik me af of ik de ingevroren bisquits kan ontdooien en dan na het bekleden weer in te vriezen. Ik weet dat dat met vlees niet mag, maar hoe zit het eigenlijk hier mee?
Ik ga er van uit dat de mensen die een taart kopen, deze willen invriezen zodat ze de taart met de kerstdagen kunnen eten. Kan dat wel als de taart al een keer in de vriezer is geweest? Hebben jullie nog tips voor me? Ik hoor ook graag van jullie of je weleens met taarten op een kerstmarkt hebt gestaan, hoe je dat hebt aangepakt (want je weet niet of er veel gekocht gaat worden) en wat je ervaringen zijn.
Alvast bedankt!