1

Onderwerp: Kleine vertaling??

Even een vraagje.. wie wil dit vertalen?? ik snap het meeste wel (denk ik) maar even voor de zekerheid...

•1 3/4 cups sugar (ok, das suiker  ;) )
•3 large egg whites (eiwit)
•1/4 teaspoon cream of tartar (????)
•1 teaspoon vanilla extract (vanille extract)
•1/2 teaspoon almond extract (almond extract)

Prepare the frosting: In a large heatproof bowl, combine sugar, 1/4 cup water, egg whites, and cream of tartar. Using a handheld electric mixer, beat on high speed until foamy, about 1 minute. Set bowl over a pan of barely simmering water. Beat on high speed until frosting forms stiff peaks, about 12 minutes; frosting should register 160 degrees.on a candy thermometer. Remove from heat; stir in vanilla and almond extracts, and beat for 2 minutes more until frosting thickens.

[Read more at Marthastewart.com: Hi-Hat Cupcakes - Martha Stewart Recipes]

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

Re: Kleine vertaling??

cream of tartar, is wijnsteenzuur :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Kleine vertaling??

juist.. dat bedoelde ik, maarruh.. hoe kom ik daar aan??

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

4

Re: Kleine vertaling??

Verkopen ze nog wel eens bij de toko!

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

5

Re: Kleine vertaling??

Als het goed is bij de natuur/reformwinkel.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!