1

Onderwerp: Kleipstool

Jee, wat een onding is dat zeg. Heb vorige week een gekocht bij pipoos.
Zitten heel veel malletjes bij. Wel drie verschillende voor een lange sliert. Heb de middelste en grootste geprobeerd. Nu heb ik er fondant in gedaan en je moet echt heel erg hard drukken voordat er iets uit komt. Is dit normaal??? Of is het meer geschikt voor marsepein.  Ja, dat heb ik nog niet geprobeerd.

Groetjes Gonnie

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

2

Re: Kleipstool

Heb je al geprobeerd om je fondant wat zachter te maken door een paar seconde in de magnetron te doen? schijnt te helpen. Heb er zelf heel eerlijk gezegd geen ervaring mee hoor :O

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: Kleipstool

Kleipistool zijn afschuwelijke dingen, gebruik hem voor fimo en is gewoon niet te werken met dat ding! Maar goed idd fondant wat doorkneden of ff in de magnetron. Je moet gewoon inderdaad veel kracht zetten.

4

Re: Kleipstool

Als je wat vet (Crisco/ Trex) door de fondant kneedt wordt die ook zachter en gaat het al een stuk gemakkelijker.

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

5

Re: Kleipstool

Ik heb hem ook en vond het niks, maar zaterdag heb ik er marsepein doorgedaan en toen lukte het wel; ik ga her weer eens proberen met ballina, dat is ook zachter.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag