Onderwerp: biscuit zakt in

wat heb ik verkeerd gedaan???
Vandaag voor het eerst een biscuit gemaakt
voor een bakvorm van 24 cm,maar de biscuit bleef erg laag.
Het volgende heb ik gedaan:
5 eieren in een bak met heet water gedaan
spulletjes klaargezet
150 gram suiker met 5 eieren 15 min gemixt tot een licht gele bijna witte lobbige eier-mix.
150 gram bloem met kleine beetjes toegevoegd (met een lepel)
In een voorverwamde oven op 180 graden(hetelucht) 40 minuten
laten bakken.
Hij was mooi bruin maar veels te laag!!!!!!!
Hoe krijg ik hem mooi hoog?

2

Re: biscuit zakt in

te warm is mijn gok.
Heb ook een hetelucht, op advies van hier 15 min 140, 15 min 160 en 15min 180, dat werkte.
Succes (balen hè?; het komt echt goed hoor! :Y )

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl