1

Onderwerp: fondant poppetje van te voren maken, maar moet nog wel eetbaar zijn

Ik wil liever geen tylose door de fondant doen, want ik wil dat het poppetje nog eetbaar is. Maar door tijdgebrek wil ik wel 5 dagen van te voren beginnen met boetseren. Hoe bewaar ik zoiets dat het nog zacht is? Of kan dat helemaal niet? Misschien in plastic folie en dan terug in de fondant emmer? Of is dit af te raden?

2

Re: fondant poppetje van te voren maken, maar moet nog wel eetbaar zijn

uitgeharde fondant kun je prima eten
ook met tylose erdoor

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

3 Laatst bewerkt door Em (14-11-2010 21:28)

Re: fondant poppetje van te voren maken, maar moet nog wel eetbaar zijn

tot nu toe werden mijn poppetjes met tylose keihard.. vooral na een paar dagen.. :s

4

Re: fondant poppetje van te voren maken, maar moet nog wel eetbaar zijn

Ik doe nooit tylose onder mijn Fondant bij popjes en lukt altijd perfect hoor. Ze worden dan wel harder maar niet kei-hard.