1

Onderwerp: Kreukels

Ik heb net een rond biscuit gebakken en het ging allemaal goed hij ging mooi omhoog enzo. Tot dat ik hem eruit haalde en die mooie hoogte in een keer wegwas. Op zich geen probleem want hij is hoog genoeg om hem te vullen, maar nu heb ik van die lelijke kreukels bovenop..

Alsof hij opeens 20 kilo is afgevallen. :P . Hoe werk ik die weg??

2

Re: Kreukels

Je kan ze er gewoon afsnijden met een mes!

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: Kreukels

Ja maar ik zou ook graag weten hoe ik het de volgende keer kan voorkomen.

4

Re: Kreukels

Je kan hem misschien langer in de oven laten staan. De kreukels door het inzakken en dit wil vaak zeggen dat de biscuit nog niet helemaal gaar was.

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

5

Re: Kreukels

Taart ondersteboven draaien, de onderkant is nl wel mooi glad, dus dan doe je die boven, en dan zitten je rimpels onderop, niemand die er nog wat van ziet  :D

Forget love, I'd rather fall in chocolate.