1

Onderwerp: Zijkant verstevigen bij voornamelijk slagroom

Binnenkort ga ik een taart maken die voornamelijk uit slagroom bestaat (de taart bevat dus geen cake oid).
De vorige keer dat ik deze maakte smaakte hij lekker, maar begon (uiteraard) uit te lopen toen hij wat langer uit de koelkast en springvorm was.

Hoe kan ik nu het beste deze taart beschermen tegen uitzakken/uitvloeien zondat dat ik 'm in een springvorm houd?

2 Laatst bewerkt door Adrienne (08-11-2010 15:25)

Re: Zijkant verstevigen bij voornamelijk slagroom

Chocolade ring eromheen! :9 :9 :9

* zoekt even naar uitleg-topic ....*

Gevonden:http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=9637

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Zijkant verstevigen bij voornamelijk slagroom

Adrienne schreef:

Chocolade ring eromheen! :9 :9 :9

* zoekt even naar uitleg-topic ....*

Gevonden:http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=9637

Dankjewel voor je reactie!
Klinkt als een goede oplossing, moet alleen even kijken of chocolade goed past bij de smaak; een hoop slagroom en advocaat.

Ik ga het zeker overwegen en testen.