1

Onderwerp: Hulp gevraagd

Ik moet 2 taarten voor me tante der verjaardag maken. 1 gewone  en 1 choco. Bij de choco komt aardbeienbavarois en ik zat te denken aan slagroom. En de gewone met citroenbavarois met ook met slagroom. Maar ik wil ze de 14e maken kan ze ze dan bewaren tot de 17e? want dat heeft ze ze nodig?

Ik ben zelf een beetje bang dat dit net te lang is voor slagroom zo ja hebben jullie dan tips wat ik er dan bij kan doen in plaats van slagroom.

2 Laatst bewerkt door Vicarth (07-11-2010 10:54)

Re: Hulp gevraagd

Botercrème met een smaakje (chocolade, citroen)? Jam (aardbeien)?
Bij de aardbeien: iets met chocolade?
Bij de citroen: lemon curd?

Groetjes van Natascha!

Re: Hulp gevraagd

Of de 14e maken en in de diepvries zetten, de 16e er weer uit halen.

If live gives you lemons, make lemonade!

4

Re: Hulp gevraagd

Voor de vulling ben ik der uit. Choco wor aardbeien bavarois met een laagje choco der onder en een laagje aardbeien jam. En de gewone wor een laag banket bakkers room en een laag aardbeien jam.

Maar weet nog steeds niet wat ik het beste kan doen met het bakken want ze worden denk pas de 14e eind van de dag in de loop van de avond gemaakt en het heeft dan denk geen zin om in te vriezen en de 16e er uit te halen. Maar zullen ze lekker blijven als ik ze niet invries?