Onderwerp: Stencilen met icing, ik heb nog wat vragen
Morgen of overmorgen wil ik me toch gaan wagen aan de mooie stencil van Bien die ik op de T en T heb gescoord.
Ik heb alleen nog wat vragen, hopelijk heeft iemand van jullie meer ervaring. Ik lees weinig over stencillen en ook de zoekfunctie geeft weinig informatie.
- Stencilen doe je met icing, wat is handiger, stencilen op fondant of marsepein? (zit met net te bedenken dat marsepein beter is, icing is nat dat gaat toch niet goed met fondant?)
- Oeps, je maakt een fout, het loopt uit. Kan je de icing er dan weer afhalen? En zo ja, wat is de beste manier?
- Het wordt maar een 15 cm. probeertaartje. Hier past de stencil aan de zijkant 2 x. Hoe moet ik dat doen. Eerst de ene helft, dan wachten tot het droog is en dan pas de andere helft of het toch wagen met de kans dat ik een zijkant over een reeds gestencild stuk aanraak. Wat is jouw ervaring.
- Heb je zo wie zo nog tips, heeeeeel graag.
www.carolabaktzoethoudertjes.nl