1

Onderwerp: nu al beginnen?

ik heb een vraagje, ik heb vandaag een dag vrij en moet voor zaterdag een cars bergtaart maken en de bus uit de film cars in 3d van cake.
Nu wilde ik evt de bus al vandaag maken is dat verstandig, hij is van cake en ik doe er botercreme en jam in, dus hoeft niet in de koelkast. Is dat verstandig of is hij dan zaterdag nogal soppig? De cake is gewoon die gekochte van de supermarkt.

2

Re: nu al beginnen?

Ja hoor geen probleem. Je zou hem wel even in de koelkast kunnen zetten. Hangt er een beetje vanaf hoe koel het bij jou is.

groetjes Francisca

3

Re: nu al beginnen?

dank je wel voor je antwoord, dan ga ik alvast aan de slag

4 Laatst bewerkt door belluna (30-08-2007 10:38)

Re: nu al beginnen?

of als je hem vandaag maakt, misschien gewoon afsmeren met bc in de koelkast tot vrijdagavond of zaterdagochtend en afwerken?

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!