Re: italian merinque buttercream
Bij 3 eiwitten heb je volgens mij 220 g suiker nodig. Verhouding 1:2:2,5
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » italian merinque buttercream
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Bij 3 eiwitten heb je volgens mij 220 g suiker nodig. Verhouding 1:2:2,5
ik had dit recept hier 'ergens' vandaan geplukt en opgeslagen.
Heb het nu gemaakt op de andere manier (eiwit en suiker au bain marie (die blanda is overal goed voor
) en daarna boter erdoor) en dat ging wel goed, lekker, maar wel zoet.
Ik heb deze hoeveelheden genomen:20 g eiwitpoeder, 120 g water, 280 g suiker en 280 g roomboter (komt ook hier ergens vandaan).
Volgende keer iets minder suiker
ik had dit recept hier 'ergens'
vandaan geplukt en opgeslagen.
Heb het nu gemaakt op de andere manier (eiwit en suiker au bain marie (die blanda is overal goed voor![]()
) en daarna boter erdoor) en dat ging wel goed, lekker, maar wel zoet.
Ik heb deze hoeveelheden genomen:20 g eiwitpoeder, 120 g water, 280 g suiker en 280 g roomboter (komt ook hier ergens vandaan).
Volgende keer iets minder suiker
Dat is de swiss
ik had dit recept hier 'ergens'
vandaan geplukt en opgeslagen.
Heb het nu gemaakt op de andere manier (eiwit en suiker au bain marie (die blanda is overal goed voor![]()
) en daarna boter erdoor) en dat ging wel goed, lekker, maar wel zoet.
Ik heb deze hoeveelheden genomen:20 g eiwitpoeder, 120 g water, 280 g suiker en 280 g roomboter (komt ook hier ergens vandaan).
Volgende keer iets minder suiker
Het gaat de goede kant op dus, gelukkig. Dit is inderdaad Swiss meringue buttercream. De verhoudingen die je kunt gebruiken zijn 1:2:2 of 1:2:2,5 of 1:2:3 (1 deel eiwit, 2 delen suiker en 2, 2,5 of 3 delen boter).
hartelijk dank voor het meedenken daardoor is dit forum ook zo leerzaam en leuk
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » italian merinque buttercream
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.