1

Onderwerp: Welke koek?

Voor zondag heb ik de opdracht een doop taart te maken met het thema: footprints in the sand.

Heb gisteravond de naam, datum en voetjes gemaakt van fondant.

Maar nu twijfel ik.... bastognekoeken of iets anders gebruiken als zand??? Bastonge vindt ik eigenlijk iets te donker. Heeft iemand suggesties? Ik wil geen basterdsuiker....
Zit te denken aan sprits koeken of misschien lange vingers, heeft iemand hier ervaring mee?

En denken jullie dat mijn fondant gemaakte vormen met botercreme vast blijven zitten aan het 'zand'?

Bedankt voor het lezen!

2

Re: Welke koek?

Geen ervaring mee, maar de zoekfunctie leverde o.a. dit topic op:

www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=23613

Succes!

3

Re: Welke koek?

En anders rietsuiker?

4

Re: Welke koek?

Dank jullie wel voor de reacties!

Maar nee, helemaal geen suiker. Bah, ik moet er niet aan denken zo'n hap suiker te eten.

In meerdere topics zie ik wel lange vingers voorbij komen, denk dat ik straks maar ff naar de supermarkt fiets om die te kopen.
Ik hoopte alleen ook op iemand met ervaring, maar ik wacht nog even af!

Ik ga ze met de staafmixer verkruimelen, dan gaan lange vingers vast veel sneller en makkelijker dan bastognes :D

5

Re: Welke koek?

goede tip van de staafmixer ;) Ik moet ze vandaag of morgen ook nog kruimelen

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'