1

Onderwerp: ik wordt er helemaal gek van

hoi iedereen,

weet niet of ik op de goede topic zit, maar mijn taarten blijven te zoet. Ik had nu een taart met cake-bokkenpootjes vulling-cake-dun laagje chocolade. En een beetje marsepijn afgewerkt.

andere taart was cake-slagroom met vlokken (geen suiker toegevoegd in de slagroom)-cake-dun laagje chocolade en helemaal afgewerkt et marsepijn.

Waarom blijft de taart zo zoet. ik weet het niet meer, is iemand die mij hiermee kan helpen!!!!!

2 Laatst bewerkt door Ottolien (09-10-2010 23:00)

Re: ik wordt er helemaal gek van

Alle taarten met marsepein zijn zoet, omdat de marsepein (fondant ook trouwens) zoet is.

Waty je zou kunnen doen is een zurige jam gebruiken tegen je vulling aan, dat is al veel minder zoet dan chocola.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: ik wordt er helemaal gek van

Lemon curd is ook niet zoet!

4

Re: ik wordt er helemaal gek van

Als vulling, yogurt met slagroom gebruiken, is toh iets frisser, en ja lemon curd, maar die is bij ons te zuur.
Wellicht een idee

groetjes