1

Onderwerp: Bonbonblocvulling

Ik heb gisteren alvast de bonbonblocvulling voorbereid; bonbonbloc laten smelten in de slagroom laten afkoelen en vervolgens in de koelkast gezet. Ik was van plan om het vandaag op te kloppen met klopfix maar toen ik vanochtend keek was het vrij stijf. Gaat dat nog goedkomen of is het nu te koud?

2

Re: Bonbonblocvulling

Ik denk dat je de klopfix misschien niet eens meer nodig hebt.
Gewoon proberen op te kloppen denk ik :)

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

3

Re: Bonbonblocvulling

je kunt 'm altijd nog even een beetje zachter laten worden natuurlijk. ik heb 'm een tijd terug gemaakt en had 'm 24 uur in de koelkast gehad. heb 'm toen gewoon kunnen opkloppen en was heerlijk!

Piglet: "Pooh, how do you spell love?"
Pooh: "you don't spell it, you feel it."

4

Re: Bonbonblocvulling

Ik begrijp dat ik het nog gewoon kan gebruiken dus. Dat is mooi ik was al bang dat ik hem weg kon gooien. En dat zou zonde zijn want het rook alleen al heerlijk!!  :)

5

Re: Bonbonblocvulling

waar je het ook mee kan doen.. After eight.. oghhhh zo lekker