1

Onderwerp: afsmeren met mascarponecreme

ik ga dit weekend een red velvet maken voor een vriendin, ze wil graag dat ik die gewoon afwerk met mascarponecreme buitenaf ook. maar ze wil wel graag haar naam en leeftijd er op, met fondant lukt dat niet omdat die gaat smelten door de room in de mascarponecreme neem ik aan.
kan het wel met bv marsepein, of moet ik men heil zoeken in m&m's en suikerparels?

Let's have a Cake Good Day !!!

2

Re: afsmeren met mascarponecreme

Ik heb dit ooit eens geprobeerd en bij mij ging het toen prima. Ik had de taart & mascarpone wel goed laten afkoelen voordat ik de fondant erop deed :)

Voorbeeld
http://i996.photobucket.com/albums/af84/Liens28/Taarten/IMG_7394.jpg

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: afsmeren met mascarponecreme

ah leuk, misschien toch te doen dan.

Let's have a Cake Good Day !!!

4

Re: afsmeren met mascarponecreme

Misschien kan je ook een beetje mascarponecreme bewaren en kleuren en daarmee op de taart spuiten?

5

Re: afsmeren met mascarponecreme

dat was ik ook aan het denken, om de mascarpone te kleuren en daarmee een en ander te doen. ze doet aan parachutespringen, en ik mag creatief zijn met haar taartje zei ze...

Let's have a Cake Good Day !!!